Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb lakóparkok képes leírás - Budai lakóparkok.tlap.hu
részletek »

Egyéb lakóparkok - Budai lakóparkok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » Egyéb lakóparkok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Hunyad-orom

Hunyad-orom

A városlakók többsége arra vágyik, hogy csöndes, nyugodt, barátságos, kertes környezetben élje le az életét, és legfeljebb a munkahelye miatt viseli el a zajos városi forgatagot. Vajon lehetséges-e a város központjához közel eső helyen megteremteni azt a békés családi otthont, ahol nem kell nélkülözni a jó levegőt, a reggeli friss virágillatot és a madárcsicsergést? A Hunyad-orom luxuslakókertben közel három hektárnyi érintetlen természet várja önt.

Real Management

Real Management

Jelenleg az ingatlanüzletágban nyújtható szolgáltatások teljes egészét igyekszünk átfogni: értékbecslések készítése, tanácsadás, ingatlanfejlesztés, telekakvizíció, engedélyek beszerzése, bérbeadás, lakó- és egyéb ingatlanok értékesítése, befektetési tanácsadás és természetesen az üzemeltetés, mely az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap. Kezelésünk alá tartoznak irodaházak, Penny Marketek, Spar és Interspar szuper- és hipermarketek, Tesco áruházak, egyes Aldi üzletek és a Family Center bevásárlóparkok.

Testvérhegy Lakókert

Testvérhegy Lakókert

Az Óbuda Testvérhegy Lakókert fejlesztési területe 4 hektáron Óbuda zöldövezeti részén, közvetlenül a Testvérhegy lábánál helyezkedik el. A területet 6000 m2 véderdő és Harsánylejtő domboldalai övezik, melyek biztosítják a meghitt és csendes környezetet a lakók számára.

Hickory

Hickory

A Hickory Kft egy ingatlanforgalmazó és project manager cég. Célunk, hogy olyan forgalomképes lakásokat építsünk, majd értékesítsünk, amelyek árban és minőségben egyaránt felveszik a versenyt a hazai kínálattal! Eddigi munkásságunk során megismertük az építőipar e szekciójának korlátait és lehetőségeit is. Mára a megfelelő jogi, marketing és menedzsment háttérmunkával egyszerűen, áttekinthetően és gyorsan tudunk adásvételeket bonyolítani, otthonokat teremteni.

Édes Otthon

Édes Otthon

Az Édes Otthon Ingatlan Központ munkatársaiként arra törekszünk, hogy Ön személyre szabott ajánlatokat és tanácsokat kapjon ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, ingatlana piaci értékével, hitel-ügyintézéssel és befektetésekkel kapcsolatban.

Buda Hold

Buda Hold

A BUDA-HOLD Kft a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata által 1991.-ben alapított társaság, törzstőkéje 1,573 MFt. FŐTEVÉKENYSÉG: elsősorban a társasházak, lakóparkok építésének szervezése, lebonyolítása. Az új lakások építése mellett külső, belső felújítások és tetőtér beépítések lebonyolítását is végezzük.

PanoramaEstate

PanoramaEstate

A Panoramaestate 2009-ben alakult. Célunk egy olyan szolgáltatás és ingatlanadatbázis működtetése, melyben a hirdetők látványosan és hatékonyan mutathatják be Pest megyei és budapesti ingatlanjukat. Célunk, hogy az adatbázisunkban szereplő Pest megyei és budapesti ingatlan hirdetésekből az érdeklődők minden információhoz hozzájussanak, ami megkönnyíti és felgyorsítja a választást. Cégünk Pest megyei és budapesti ingatlanokra koncentrálja tevékenységét. A weboldalra feltöltött Pest megyei és budapesti ingatlan hirdetések bárki számára elérhetők. Részletes szűrési feltételekkel ellátott Pest megyei és budapesti ingatlan hirdetések biztosítják, hogy minél több potenciális vevő jelentkezzen a hirdetésre.

Eladó ingatlanok

Eladó ingatlanok

Honlapunk a hazai Internetes piacon egyedi egyedi megjelenéssel, a közönségi funkciók révén újszerű, ingatlanokkal foglalkozó honlapok, illetve ingatlan vásárlás előtt álló emberek számára nyújt egyedülálló találkozási lehetőséget. Amennyiben Ön lakást, családi házat, albérletet, irodát, vagy bármilyen jellegű ingatlant keres, látogasson el honlapunkra! Honlapunk azokat az internetes oldalakat gyűjti össze, amelyek ingatlanértékesítéssel és/vagy kiadással foglalkoznak. Velünk rengeteg időt spórolhat! Célunk a későbbiekre egy olyan adatbázis kiépítése, melyben konkrét településekre kereshet. A keresés eredménye csak azokat az oldalakat fogja Önnek megjeleníteni, ahol valóban található az adott településről ingatlan. Így Ön még gyorsabban megtalálhatja álmai otthonát.

Új építésű lakás Budapesten

Új építésű lakás Budapesten

GB Európa lakóparkok építésével foglalkozik Budapest területén, főbb projektjei: Madárhegy, Ciprusház, Dunaterasz.A GB Európa új 420 lakásos lakóparkja a Ciprus utcában. A lakópark a Hungária körút szomszédságában, egy csendes, zöldövezeti részen található.A Duna Terasz Lakópark ötvözi a modern városi létet a nyugodt zöldövezeti életstílussal. A lakások 33-112 m2-ig állnak a vásárlók rendelkezésére. A Ciprus Ház négy épületszárnyából álló, de funkcionálisan egységet képező lakóház, melynek 8 emeletén összesen 426 lakás és két üzlet létesül, egyenként 29-61 m-es alapterülettel. Az épület két ütemben épül fel, az első ütem A-D lépcsőház, a második ütem a B-C lépcsőház. Jelenleg az A lépcsőház lakásait értékestjük. Lakáskínálatunk összeállításakor gondoltunk mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra. A nyolcszintes épületben a garzontól a 3 szobás lakásokig, számtalan típusból válogathatnak leendő lakóink. Praktikus, modern elrendezésű, nagyrészt erkélyes lakásokból áll, melyek többsége a parkosított belső udvarra néz. A földszinti lakásokhoz kertek tartoznak, a hatodik és a nyolcadik szinten pedig részben tetőkertes otthonok kerülnek kialakításra.

Hirdetés
Kiadó ingatlan, lakás

Kiadó ingatlan, lakás

A Kiadoingatlan.com honlapunkon a Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák kiadó ingatlan kínálata található meg, továbbá magánszemélyek egyéni ingatlan hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepelnek: kiadó társasházi lakások, panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak és egyéb ingatlanok: iroda, üzlet, raktár.

Eladó ingatlanok

Eladó ingatlanok

Az ingatlankereső egy online ingatlanközvetítő portál. A honlapon ingyenesen jeleníthető meg bármilyen típusú ingatlan apróhirdetés. Eladó vagy kiadó családi házak, telkek, lakások, és egyéb ingatlanok az ország bármely pontján. Nagy adatbázisunknak köszönhetően az ? akár speciális paraméterek mentén ? eladó vagy kiadó ingatlant keresők könnyen találhatnak honlapunkon számukra megfelelő lakást, telket, házat stb?

Budai kiadó, bérelhető ingatlanok

Budai kiadó, bérelhető ingatlanok

Kiadó ingatlant keres Pesten vagy Budán? Az SP Ingatlan segít Önnek az albérlet keresésében egész Pest megye területén! Nincs több hosszadalmas keresgélés, itt gyorsan megtalálja az összes kiadó albérletet egy helyen! Böngésszen Ön is a bérbe adó lakások között! Ha olcsón szeretne albérletet találni Pesten, Budán, akkor látogasson el a http://ingatlan-haz-lakas-telek.hu/ -ra!

Kertépítés és kerttervezés Budapest

Kertépítés és kerttervezés Budapest

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép.

Tuti menü