Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
I. Kerület képes leírás - Budai lakóparkok.tlap.hu
részletek »

I. Kerület - Budai lakóparkok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » I. Kerület
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fellerer

Fellerer

Cégünk, a Fellerer Ingatlanforgalmazási és Hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság 1995-ben alakult, ingatlanfejlesztési célokkal, majd 1999 óta aktív résztvevője az újépítésű lakások piacának. Profilunk elsősorban Budapesten társasházak építése, mely tevékenységünk magában foglalja az ideális telkek felkutatását, a piaci igényeknek leginkább megfelelő lakásválaszték összeállítását, kiviteleztetését, értékesítését, majd ezt követően az esetlegesen jelentkező garanciális és szavatossági ügyek teljes körű intézését. Munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére az ideális lakás kiválasztásában, a szükséges hitelek, támogatások ügyintézésében. Tevékenységünk természetesen kiterjed a kiválasztott lakásban kért műszaki módosítások megvalósítására, azok szakszerű kivitelezésének ellenőrzésére is. Az általunk épített társasházak üzemeltetésében, társasházi életének létrehozásában is aktív szerepet vállalunk.

Palace

Palace

Az utca jellegzetes, a '30-as - '40-es években kialakult karakterét az előkertes, modern stílben fogalmazott lakóépületek határozzák meg. A tervezett épület a környezet karakteréhez igazodik. A lakóház földszint + 5 emelet magas, összesen 35 lakás és 1 iroda kerül kialakításra.

MicroSystem Ingatlanfejlesztő Csoport

MicroSystem Ingatlanfejlesztő Csoport

Az I. kerület legkedveltebb részén a Márvány utcában 20 lakásos új társasház épül. A házban exkluzív 1-3 szobás lakások lesznek kialakítva, a tetőtérben, pedig két luxus penthouse lakás nagyméretű terasszal. A lakások felszereltségéhez extra minőségű konyhabútor tartozik minőségi gépekkel, redőnnyel felszereltek.

Beszterce utcai társasház

Beszterce utcai társasház

A Budai oldalon, az Amfiteátrum közvetlen közelében, a Duna és a Hármashatár-hegy között, a Margitszigettel szemben épült fel 2 x 12 lakásos társasházunk. Az egyik patinás központhoz, Újlak centrumát jelentő Kolosi térhez is közel esik.

Rétköz utcai társasház

Rétköz utcai társasház

Rétköz utcai társasház. A Sas-hegy lábánál, a Gazdagréti lakótelep szomszédságában, az Eleven Center mellett egy 58 lakásos társasházat építtettünk két tömbben. Vásároljon ii új építésű lakást nem bánja meg.

Tuti menü