Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
II. Kerület képes leírás - Budai lakóparkok.tlap.hu
részletek »

II. Kerület - Budai lakóparkok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » II. Kerület
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Raiffeisen Ingatlan Zrt.

Raiffeisen Ingatlan Zrt.

A Lakópark kivitelezése során egy olyan európai színvonalú, életminőséget javító lakókörnyezetet épít, ahol az otthon a természet része. A beruházók már számos alkalommal bizonyították, hogy legyen szó akár úttörő vállalkozásokról, akár rutint igénylő munkáról mindig képesek értékeket létrehozni. Lakásépítés, bevásárlóközpont vagy irodaház, üzleti vagy kulturális létesítmények - mindezek a minőség, a határidő, az innováció és a siker négyszögében jellemzik projektjeiket.

InfoGroup

InfoGroup

Az INFO Csoport magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, elsősorban az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégcsoport. Társaságaink értékesítési és bérbeadási céllal szerveznek lakás- és kereskedelmi (elsősorban iroda- és ipari-) ingatlan fejlesztéseket, melyeket elsősorban saját beruházásban valósítjuk meg saját tulajdonú telkeken. Emellett eseti jelleggel az ingatlantulajdonossal kötött megállapodás alapján idegen ingatlanokra is szervezünk építkezést. Ügyfeleink és partnereink között találhatóak magánszemélyek, hazai hátterű kis- és középvállalatok, multinacionális nagyvállalatok, pénzintézetek, államigazgatási szervek és önkormányzatok is.

Via Verde

Via Verde

A VIA VERDE Társasház a Kolosy tértől két percre, a Daubner Cukrászda szomszédságában épül. A 25 lakás 30-90 négyzetméteres méretben, változatos alaprajzokkal kerül kialakításra. Valamennyi ingatlanhoz kisebb-nagyobb erkély tartozik. A földszinti lakások saját kertrésszel rendelkeznek. A második emeleti lakások kétszintesek, a nappalihoz kapcsolódó galériaszint kényelmes és elegáns megoldás a család összetételének megfelelő szobaszám kialakítására. Az épület magas színvonalát jellemzi, hogy az ott lakókat a garázsból induló lift viszi az emeletekre. A pinceszinten különböző méretű tárolók és parkolóhelyek választhatók.

Möck Hungária

Möck Hungária

A Möck Hungária 2000 Kft. 1996 óta a magyar ingatlanfejlesztés egyik meghatározó résztvevője, amely exkluzív ingatlanok fejlesztéséről, budai ingatlanok értékesítéséről, illetve prémium ingatlanok hasznosításáról híres. A cég minőségi alapanyagokból, exkluzív helyszíneken csúcstechnológiával készíti prémium kategóriájú épületeit, így ingatlanportfóliójában több magas színvonalú lakóház, irodaház, lakópark, illetve társasház szerepel

Rózsadombi villapark

Rózsadombi villapark

Oldalunkon új építésű lakóparkok találhatók Budapest egész területéről. Adatbázisunkban több budai lakópark található. Az aloldal, amit ajánlok a Rózsadombi Villapark elnevezésű projektünk bemutatását tartalmazza, képekkel, projekt leírással, műszaki információkkal, lakás listával, és alaprajzokkal.

PetPek Kft - Budapest II.kerület

PetPek Kft - Budapest II.kerület

Tapasztalt és lelkiismeretes közös képviselőt keres? Nálunk megtalálja! Cégünk évtizedes gyakorlattal rendelkezik a társasházkezelésben. 2013 óta független biztosításközvetítéssel is foglalkozunk, mellyel jelentős csökkenést értünk már el a lakásbiztosítási díjak tekintetében. Átlátható, ellenőrizhető tevékenység az üzemeltetés, karbantartás, fejlesztések terén! Erkölcsi bizonyítványunk és közös képviselői szakmai felelősségbiztosításunk garantálja a minőséget és megbízhatóságot. Keressen minket pasaréti irodánkban!

Tuti menü