Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
III. Kerület képes leírás - Budai lakóparkok.tlap.hu
részletek »

III. Kerület - Budai lakóparkok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » III. Kerület
Keresés
Találatok száma - 8 db
Deák és Deák csoport

Deák és Deák csoport

A Budai oldalon, az Amfiteátrum közvetlen közelében, a Duna és a Hármashatár-hegy között, a Margitszigettel szemben épült fel 2 x 12 lakásos társasházunk. Az egyik patinás központhoz, Újlak centrumát jelentő Kolosi térhez is közel esik. A nagyvárosi életformát képviselő StopShoptól 3 percnyire, az Eurocentertől 10 perc sétányira található. Ugyanakkor vidékiesen csendes, kellemes hangulatú, platánfákkal szegélyezett utca.

Csillagkert Teraszház

Csillagkert Teraszház

A Csillagkert Teraszház a történelmi III. kerület Dunához közeli, remek adottságokkal rendelkező területén épül a Szentendrei sziget vonalában, a folyó, a dombok és hegyek ölelésében. A forrásokban gazdag terület már az ősidők emberét is vonzotta, s ma is élvezhetjük a víz gyógyító erejét a híres Pünkösdfürdői Strandon, ahova a háztól egészen rövid sétával juthatunk el.

Éden Villapark

Éden Villapark

Csendes és igényes környezetben, a budai tájvédelmi körzet és bevásárló központok szomszédságában épülnek az Éden villapark Önnek megálmodott otthonai. A mindössze 3-5 lakásos, ízlésesen kialakított, önálló villaépületekben mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt: a 41 m2-es studiótól a 70 m2-es penthouse jellegű tágas lakásokon keresztül a 110 m2-es teljes szintet elfoglaló nagyteraszos luxus apartmanig.

Római Terrasse

Római Terrasse

A spanyol tulajdonú BRUESA 1960-ban alapította első ingatlanfejlesztő cégét, a Consrucciones Brues, S.A-t. A cég folyamatosan növekedett a spanyol piacon, 2004 júliusában pedig egyesült a Fernández Constructor SA-val, melynek során létrejött a BRUES Y FERNANDEZ CONSTRUCCIONES S.A, amely a spanyol vezető építőipari vállalkozások egyike napjainkban is GRUPO BRUESA néven. A Grupo Bruesa három fő cégre osztotta tevékenység szerint a csoportot és ezek a cégek alá tömörülnek a csoport egyéb tagjai, megközelítőleg 20 cég

RiverPort

RiverPort

A Riverport egyik oldalról a Királyok útja 291-293., míg a másikról a Kossuth Lajos üdülőpart által határolt, ősfás területen fekszik. A lakókomplexumhoz összesen hét négyemeletes épület tartozik, melyekben 42 és 120 négyzetméter közötti alapterületű luxuslakások találhatóak.

Natura Projects

Natura Projects

Budapest egyik legszebb övezetében, Csillaghegyen épülő ForestHill NATURA lakópark környezetében és épületeiben is a természetességet hordozza. Zártrendszerű lakópark - szolgáltatások a lakópark lakói számára fenntartva; 24 órás biztonsági szolgálat, fitnesz, klubhelyiség

Kiadó lakások a Sun Palace lakóparkban

Kiadó lakások a Sun Palace lakóparkban

Új építésű, igényesen berendezett lakások nagy választéka Budapesten. A kínálatunkban szereplő lakások azonnal költözhetőek, hosszú tárva bérbeadóak. Főbb új építésű projektek: Sun Palace, Szív utcai lakópark, Toscana kert, Castrum ház, Zöld Liget lakópark, Dessewffy utcai lakópark, Gozsdu Udvar, City Home garden.

Római-parti lakópark

Római-parti lakópark

Olyan lakásra van szüksége a fővárosban, amelyben a munkanapok folyamán is könnyen regenerálódik? Böngéssze végig a Római Lakópart építés alatt álló apartman felhozatalát! Az ilyen fajta eladó római parti ingatlanok kitűnőek az olyanok számára, akik Budapest háttérzajától messzebb kívánnak költözni. Mivelhogy a Római Lakópart épületei egy igen szép, zöld területen vannak. A Duna partja pedig pusztán egy pár lépésre van! Ez azért előnyös, mert a lakóparknak a szomszédságában csónakházak is találhatóak. A vízisportok imádói így várható, hogy rögtön otthonosan érzik majd magukat! A budapesti Római Lakópart új építésű ingatlanjainak részletes műszaki leírását megtalálja a lakópark weboldalán. Önnek nem muszáj mást tenni, mint rákattintani a listában található egyik Duna közeli apartmanra, aminek az adatait a honlap megmutatja. Ha felkeltette figyelmét a ehetőség, informálódjon a Római-parti apartmanok részleteiről!

Tuti menü