Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budai lakóparkok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budai lakóparkok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Fellerer

Fellerer

Cégünk, a Fellerer Ingatlanforgalmazási és Hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság 1995-ben alakult, ingatlanfejlesztési célokkal, majd 1999 óta aktív résztvevője az újépítésű lakások piacának. Profilunk elsősorban Budapesten társasházak építése, mely tevékenységünk magában foglalja az ideális telkek felkutatását, a piaci igényeknek leginkább megfelelő lakásválaszték összeállítását, kiviteleztetését, értékesítését, majd ezt követően az esetlegesen jelentkező garanciális és szavatossági ügyek teljes körű intézését. Munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére az ideális lakás kiválasztásában, a szükséges hitelek, támogatások ügyintézésében. Tevékenységünk természetesen kiterjed a kiválasztott lakásban kért műszaki módosítások megvalósítására, azok szakszerű kivitelezésének ellenőrzésére is. Az általunk épített társasházak üzemeltetésében, társasházi életének létrehozásában is aktív szerepet vállalunk.

Palace

Palace

Az utca jellegzetes, a '30-as - '40-es években kialakult karakterét az előkertes, modern stílben fogalmazott lakóépületek határozzák meg. A tervezett épület a környezet karakteréhez igazodik. A lakóház földszint + 5 emelet magas, összesen 35 lakás és 1 iroda kerül kialakításra.

Deák és Deák csoport

Deák és Deák csoport

A Budai oldalon, az Amfiteátrum közvetlen közelében, a Duna és a Hármashatár-hegy között, a Margitszigettel szemben épült fel 2 x 12 lakásos társasházunk. Az egyik patinás központhoz, Újlak centrumát jelentő Kolosi térhez is közel esik. A nagyvárosi életformát képviselő StopShoptól 3 percnyire, az Eurocentertől 10 perc sétányira található. Ugyanakkor vidékiesen csendes, kellemes hangulatú, platánfákkal szegélyezett utca.

Csillagkert Teraszház

Csillagkert Teraszház

A Csillagkert Teraszház a történelmi III. kerület Dunához közeli, remek adottságokkal rendelkező területén épül a Szentendrei sziget vonalában, a folyó, a dombok és hegyek ölelésében. A forrásokban gazdag terület már az ősidők emberét is vonzotta, s ma is élvezhetjük a víz gyógyító erejét a híres Pünkösdfürdői Strandon, ahova a háztól egészen rövid sétával juthatunk el.

Éden Villapark

Éden Villapark

Csendes és igényes környezetben, a budai tájvédelmi körzet és bevásárló központok szomszédságában épülnek az Éden villapark Önnek megálmodott otthonai. A mindössze 3-5 lakásos, ízlésesen kialakított, önálló villaépületekben mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt: a 41 m2-es studiótól a 70 m2-es penthouse jellegű tágas lakásokon keresztül a 110 m2-es teljes szintet elfoglaló nagyteraszos luxus apartmanig.

MicroSystem Ingatlanfejlesztő Csoport

MicroSystem Ingatlanfejlesztő Csoport

Az I. kerület legkedveltebb részén a Márvány utcában 20 lakásos új társasház épül. A házban exkluzív 1-3 szobás lakások lesznek kialakítva, a tetőtérben, pedig két luxus penthouse lakás nagyméretű terasszal. A lakások felszereltségéhez extra minőségű konyhabútor tartozik minőségi gépekkel, redőnnyel felszereltek.

 Raiffeisen Ingatlan Zrt.

Raiffeisen Ingatlan Zrt.

A Lakópark kivitelezése során egy olyan európai színvonalú, életminőséget javító lakókörnyezetet épít, ahol az otthon a természet része. A beruházók már számos alkalommal bizonyították, hogy legyen szó akár úttörő vállalkozásokról, akár rutint igénylő munkáról mindig képesek értékeket létrehozni. Lakásépítés, bevásárlóközpont vagy irodaház, üzleti vagy kulturális létesítmények - mindezek a minőség, a határidő, az innováció és a siker négyszögében jellemzik projektjeiket.

InfoGroup

InfoGroup

Az INFO Csoport magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, elsősorban az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégcsoport. Társaságaink értékesítési és bérbeadási céllal szerveznek lakás- és kereskedelmi (elsősorban iroda- és ipari-) ingatlan fejlesztéseket, melyeket elsősorban saját beruházásban valósítjuk meg saját tulajdonú telkeken. Emellett eseti jelleggel az ingatlantulajdonossal kötött megállapodás alapján idegen ingatlanokra is szervezünk építkezést. Ügyfeleink és partnereink között találhatóak magánszemélyek, hazai hátterű kis- és középvállalatok, multinacionális nagyvállalatok, pénzintézetek, államigazgatási szervek és önkormányzatok is.

Via Verde

Via Verde

A VIA VERDE Társasház a Kolosy tértől két percre, a Daubner Cukrászda szomszédságában épül. A 25 lakás 30-90 négyzetméteres méretben, változatos alaprajzokkal kerül kialakításra. Valamennyi ingatlanhoz kisebb-nagyobb erkély tartozik. A földszinti lakások saját kertrésszel rendelkeznek. A második emeleti lakások kétszintesek, a nappalihoz kapcsolódó galériaszint kényelmes és elegáns megoldás a család összetételének megfelelő szobaszám kialakítására. Az épület magas színvonalát jellemzi, hogy az ott lakókat a garázsból induló lift viszi az emeletekre. A pinceszinten különböző méretű tárolók és parkolóhelyek választhatók.

Hirdetés
Möck Hungária

Möck Hungária

A Möck Hungária 2000 Kft. 1996 óta a magyar ingatlanfejlesztés egyik meghatározó résztvevője, amely exkluzív ingatlanok fejlesztéséről, budai ingatlanok értékesítéséről, illetve prémium ingatlanok hasznosításáról híres. A cég minőségi alapanyagokból, exkluzív helyszíneken csúcstechnológiával készíti prémium kategóriájú épületeit, így ingatlanportfóliójában több magas színvonalú lakóház, irodaház, lakópark, illetve társasház szerepel

Római Terrasse

Római Terrasse

A spanyol tulajdonú BRUESA 1960-ban alapította első ingatlanfejlesztő cégét, a Consrucciones Brues, S.A-t. A cég folyamatosan növekedett a spanyol piacon, 2004 júliusában pedig egyesült a Fernández Constructor SA-val, melynek során létrejött a BRUES Y FERNANDEZ CONSTRUCCIONES S.A, amely a spanyol vezető építőipari vállalkozások egyike napjainkban is GRUPO BRUESA néven. A Grupo Bruesa három fő cégre osztotta tevékenység szerint a csoportot és ezek a cégek alá tömörülnek a csoport egyéb tagjai, megközelítőleg 20 cég

RiverPort

RiverPort

A Riverport egyik oldalról a Királyok útja 291-293., míg a másikról a Kossuth Lajos üdülőpart által határolt, ősfás területen fekszik. A lakókomplexumhoz összesen hét négyemeletes épület tartozik, melyekben 42 és 120 négyzetméter közötti alapterületű luxuslakások találhatóak.

Natura Projects

Natura Projects

Budapest egyik legszebb övezetében, Csillaghegyen épülő ForestHill NATURA lakópark környezetében és épületeiben is a természetességet hordozza. Zártrendszerű lakópark - szolgáltatások a lakópark lakói számára fenntartva; 24 órás biztonsági szolgálat, fitnesz, klubhelyiség

Nanette Viva

Nanette Viva

A Nanette Real Estate Group beruházásában épülő magyarországi lakóparkok a cégcsoporthoz tartozó Nanette Construction Hungary Kft. generálkivitelezésében épülnek, így garantálni tudjuk, hogy lakásaink határidőre és minőségi kivitelezésben készülnek el, és amiatt sem kell aggódni, hogy a beköltözés után a garanciális időszakban szükség esetén ki áll majd rendelkezésre. A Nanette Construction Hungary mögött ugyanolyan szilárd pénzügyi háttér van, mint a beruházó mögött, ami egyedülállónak számít a hazai építőiparban.

Somlói-Iglói lakópark

Somlói-Iglói lakópark

A főváros budai oldalának előkelő övezetében található a Young's Auctioneers &Estate új beruházása, a Somlói-Iglói lakópark. A Gellért hegyen lévő egykori követségi rezidencia egyszerre testesíti meg az exkluzív életstílust valamint a kiválasztottság érzését. A Somlói-Iglói lakópark pedig olyan igényeket elégít ki, amelyek a belvárosban soha nem teljesülhetnének: zöldövezetben lakni, miközben sétatávra élni a város szívétől. Negyed órán belül, mind autóval, mind tömegközlekedéssel beérhet Budapest belvárosába. A lakópark területén lévő garázsok és őrzött parkolók biztosítják, hogy ne kelljen feleslegesen köröznie parkolóhely után kutatva. Szolgáltatásaink körét bővíti többek között a 24 órás portaszolgálat is.

Hunyad-orom

Hunyad-orom

A városlakók többsége arra vágyik, hogy csöndes, nyugodt, barátságos, kertes környezetben élje le az életét, és legfeljebb a munkahelye miatt viseli el a zajos városi forgatagot. Vajon lehetséges-e a város központjához közel eső helyen megteremteni azt a békés családi otthont, ahol nem kell nélkülözni a jó levegőt, a reggeli friss virágillatot és a madárcsicsergést? A Hunyad-orom luxuslakókertben közel három hektárnyi érintetlen természet várja önt.

Real Management

Real Management

Jelenleg az ingatlanüzletágban nyújtható szolgáltatások teljes egészét igyekszünk átfogni: értékbecslések készítése, tanácsadás, ingatlanfejlesztés, telekakvizíció, engedélyek beszerzése, bérbeadás, lakó- és egyéb ingatlanok értékesítése, befektetési tanácsadás és természetesen az üzemeltetés, mely az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap. Kezelésünk alá tartoznak irodaházak, Penny Marketek, Spar és Interspar szuper- és hipermarketek, Tesco áruházak, egyes Aldi üzletek és a Family Center bevásárlóparkok.

Tuti menü