Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakáshitelek képes leírás - Budai lakóparkok.tlap.hu
részletek »

Lakáshitelek - Budai lakóparkok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » Lakáshitelek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Dunakeszi ingatlan

Dunakeszi ingatlan

Kiadó lakás, eladó ház vagy építési telek amit keres? Velünk biztosan megtalálja, hiszen irodánk a Dunakeszi ingatlanok specialistája. Ingatlan kínálatunk folyamatosan bővül, melyet honlapunk segítségével Ön is böngészhet. Az egyszerűbb eligazodás érdekében lakossági és kereskedelmi ingatlan kategóriák közül választhat, úgy mint kiadó ház, eladó lakás, fejlesztési terület, ikerház, telek. Kínálatunkban a számtalan Dunakeszi ingatlan mellett környékbeli eladó ingatlanokat is talál.

Hitel-Börze

Hitel-Börze

Új lakásba költözne? Válogasson 28 bank hitel ajánlataiból 1 helyen - államilag támogatott forint alapú, vagy kedvező kamatozású deviza alapú lakásvásárlási hitelek közül. Segítünk megtalálni Önnek a legjobb lakáshitel konstrukciót, töltse ki Ajánlatkérő adatlapunkat!

Ingatlancélú kölcsön

Ingatlancélú kölcsön

A legbizonytalanabb pénzügyi időszakban kényszerül ingatlancélú kölcsönt felvenni? Mindenhol szigorú elbírálással, hosszú procedúrával, magas THM-mel találkozik? Előzetes kiadásokba bonyolódik, amelyet akkor is kifizet a procedúra alatt, ha kérelmét visszautasítják? Új lakásba beköltözni mindig öröm, hitelt nyújtó intézetnek fizetni már kevésbé. Mit szólna hozzá, ha kicsit kevesebb pénzébe kerülne Önnek az a hitelintézet?

BEG - Bankhitelek Egyszerűen Gyorsan

BEG - Bankhitelek Egyszerűen Gyorsan

Járt már úgy, hogy egy csalogató reklám hatására bement a bankba, hogy önerő nélküli hitelt vegyen fel ingatlan vásárláshoz, majd leforrázva távozott? Lakáshitel. Induljunk ki abból, hogy Ön egy használt ingatlant szeretne vásárolni.

Hitelgép

Hitelgép

Segítségünkkel ki tudja választani az Ön számára ideális finanszírozási formát és tanácsadóink segítségével könnyen tud hitelhez jutni. Mit értünk lakáshitel alatt? Több típusú lakáshitelről tudunk beszélni. Megkülönböztetünk lakáshitelt új lakás vásárlására és használt lakás vásárlására. Kiemelt szerepet játszik egy lakáshitel esetében, hogy a hitegénylő rendelkezik-e a lakáshitel igénylésnél jövedelemigazolással vagy nem? Lakáshitel kalkulátoraink segítségével könnyedén és egyszerűen meg tudják állapítani, hogy a lakáshitel felvételét követően milyen összegű havi lakáshitel törlesztéssel számolhatnak. Egy lakáshitel felvétel egy összetett döntési mechanizmusnak a vége. Tanácsadóink segítségével a lakáshitel ajánlatok közül ki tudják választani az Önök számára legkedvezőbbet.

Hitel és Lízing Centrum

Hitel és Lízing Centrum

A lakáshitel új vagy használt lakás vásárlására igényelhető. A lakáshitel jelenleg az egyik legkedvezőbb kondíciójú hitelnek számít. A bankok rendszeres akciókkal, egyre jobb feltételekkel igyekeznek egymást túllicitálni, annak érdekében, hogy az ügyfelek az ő lakáshitel ajánlatukat válasszák. Ugyanakkor egy jobb lakáshitel konstrukcióhoz sokszor szigorúbb követelményeknek kell megfelelni. Van lehetőség lakáshitel igénylésére jövedelemigazolás nélkül is, a jobb feltételek érdekében mégis hasznos lehet a legalacsonyabb jövedelemnek az igazolása is. Rendszeresek szoktak lenni a különböző díjelengedési akciók (értékbecslési díj, közjegyzői díj stb.), így akár kezdeti költségek nélkül is elérhető a lakáshitel. Egy 10 millió Ft összegű lakáshitel esetén akár 1-1,5 millió Ft-ot is meg lehet spórolni azzal, ha az ember a legjobb ajánlat mellett dönt.

Lakáshitel Centrum

Lakáshitel Centrum

A lakáshitel kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy mekkora törlesztőrészlet mellett vehet fel lakáshitelt, amely a fedezetül felkínált ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének akár 90%-ig nyújtható. A minimális hitelösszeg 1 000 000 forint, maximum: 30 000 000 forint lehet. A lakáshitel bármikor költségmentesen, részben vagy teljes mértékben előtörleszthető. A lakásvásárlási hitel akár jövedelem igazolása nélkül is igényelhető, bármilyen (új vagy használt) lakáscélra szabadon felhasználható.

Lakáshitel pont

Lakáshitel pont

Cégünk fő profílja 2006 óta az ingatlan fedezetű finanszírozással kapcsolatos tanácsadás, ügyintézés. A lakáshitel, jelzáloghitel jelenleg a legismertebb és legkedveltebb hiteltípus, de emellett egyre inkább kezdenek elterjedni a lízing típusú ingatlanfinanszírozási formák is. Célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek személyre szabott tanácsadás során megtaláljuk a legkedvezőbb lakáshitel, vagy jelzáloghitel konstrukciót, majd ennek az ügyintézését is a lehető legkönnyebbé tegyük számukra.

LakásHitelező

LakásHitelező

A LakásHitelező célja, hogy a szerzők sok éves tapasztalatát összegyűjtve eligazítsa az érdeklődőket a lakáshoz jutás (lakáshitel, önerő, állami támogatások, stb.) terén. a honlapon konkrét hitelt nem, de minden olyan eszközt és tudást megtalál, amivel könnyedén kiválaszthatja saját magának a megfelelő bankot, jelzáloghitelt és lakásfinanszírozási megoldást.

Hirdetés
MátrixHitel

MátrixHitel

Minden Ügyfelünk számára megtaláljuk az ideális megoldást legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, vagy akár pénzügyi helyzetének rendezéséről, Munkatársaink törekvése, hogy mindenki elégedetten távozzon irodánkból. Amit nyújtunk Önnek az a gyors és pontos ügyintézés, valamint a többéves szakmai gyakorlaton alapuló tanácsadás. Célunk, hogy levegyük a hiteligényléssel járó terheket ügyfeleink válláról, ezért minden a hitellel kapcsolatosan felmerülő tennivalókban is segítséget nyújtunk.

Openhouse

Openhouse

Az Openhouse Hitelcentrum minden esetben IDŐT és PÉNZT takarít meg ügyfeleinek. Mivel szolgáltatásunk teljesen díjtalan, itt az ideje próbára tenni minket. Most 5 millió forint feletti Online hiteligénylés esetén vendégünk egy kétszemélyes vacsorára. Az űrlap kitöltése után munkatársaink a legjobb hitelajánlatokat összevetik, versenyeztetik, majd elküldik Önnek az egyedi igényekre szabott, legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

OriTon

OriTon

Az OriTon Kft. életjáradék, időskori kölcsön, lakáshitel és szabad felhasználású hitel közvetítésével foglalkozik. Életkortól függetlenül kínálunk megoldást minden kedves érdeklődőnek. Bankfüggetlen pénzügyi tanácsadási modellünknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legkedvezőbb finanszírozási megoldást kínáljuk a legnevesebb hazai és külföldi bankok pénzügyi kínálatából.

RoyalHitelek

RoyalHitelek

Célunk, hogy becsületes és tisztességes tanácsadást nyújtsunk ügyfeleinknek, hogy a hitel, amit felvesz a legkedvezőbb legyen. Manapság rengeteg bank és pézintézet kínálja temérdek szolgáltatását a pénzügyi piacon, így az emberek elvesznek a számok dzsungelében, és sokszor a választott lakáshitel nem a számukra legkedvezőbb. Az ügyintézés akadályairól és fárasztó procedúrákról nem is beszélve.

Z-Centrum

Z-Centrum

Köszöntünk a Z-Centrum Kft. hiteliroda honlapján Bár furán hangzik, szervezetünket mégis azért hoztuk létre, hogy a hitelfelvétel egy örömteli kellemes emlék, egy jó döntés legyen számodra. Mi, az alapító tagok magánemberként már számos hitelfelvételt végigcsináltunk, volt köztük nehéz, nehezebb és még nehezebb. Baráti körünkben is tapasztaltunk hasonló problémákat, és eszünkbe jutott, hogy lehet ezt másképp is csinálni. Beleástuk magunkat a lakossági jelzálog hitelezés rejtelmeibe, mind több és több bank termékeit ismertük meg, először pusztán öncélú tevékenységként, hogy magunknak a legjobbat tudjuk kiválasztani. Később ismerőseink is egyre többször fordultak hozzánk, és felfedeztük, hogy még sok - sok embernek van igénye arra, hogy normális, emberi hangon, érthetően beszéljenek vele, és megfelelően átláthassa lehetőségeit élete egyik meghatározó döntésekor, a hitelfelvételkor. Így megalapítottuk első hitelközvetítéssel foglalkozó vállalkozásunkat, hitelirodánkat. Természetesen nem karitatív jelleggel működtünk sosem, mindig motivált bennünket a bankoktól kapott jutalék, de a legnagyobb elismerés, és egyben sikerünk fokmérője elégedett ügyfeleink sokasodó tábora.

Lakáshitel - Hitelkiváltás, hitelcsere, hiteligénylés

Lakáshitel - Hitelkiváltás, hitelcsere, hiteligénylés

Ingatlant szeretne vásárolni, de nincs elég pénze? Vegye igénybe lakáshitel szolgáltatásunkat! Lakáshitelünket azoknak ajánljuk, akik új vagy használt ingatlan vásárlás előtt állnak és a legkedvezőbb lakáshitelt szeretnék megtalálni. Az AEGON Hitelnél Ön több konstrukcióból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb lakáshitelt!

Tuti menü