Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XI. Kerület képes leírás - Budai lakóparkok.tlap.hu
részletek »

XI. Kerület - Budai lakóparkok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budailakopark.tlap.hu » XI. Kerület
Keresés
Találatok száma - 5 db
Nanette Viva

Nanette Viva

A Nanette Real Estate Group beruházásában épülő magyarországi lakóparkok a cégcsoporthoz tartozó Nanette Construction Hungary Kft. generálkivitelezésében épülnek, így garantálni tudjuk, hogy lakásaink határidőre és minőségi kivitelezésben készülnek el, és amiatt sem kell aggódni, hogy a beköltözés után a garanciális időszakban szükség esetén ki áll majd rendelkezésre. A Nanette Construction Hungary mögött ugyanolyan szilárd pénzügyi háttér van, mint a beruházó mögött, ami egyedülállónak számít a hazai építőiparban.

Somlói-Iglói lakópark

Somlói-Iglói lakópark

A főváros budai oldalának előkelő övezetében található a Young's Auctioneers &Estate új beruházása, a Somlói-Iglói lakópark. A Gellért hegyen lévő egykori követségi rezidencia egyszerre testesíti meg az exkluzív életstílust valamint a kiválasztottság érzését. A Somlói-Iglói lakópark pedig olyan igényeket elégít ki, amelyek a belvárosban soha nem teljesülhetnének: zöldövezetben lakni, miközben sétatávra élni a város szívétől. Negyed órán belül, mind autóval, mind tömegközlekedéssel beérhet Budapest belvárosába. A lakópark területén lévő garázsok és őrzött parkolók biztosítják, hogy ne kelljen feleslegesen köröznie parkolóhely után kutatva. Szolgáltatásaink körét bővíti többek között a 24 órás portaszolgálat is.

Újbuda Tóváros

Újbuda Tóváros

Újbuda zöldövezeti részén egy modern városrész épül páratlan panorámával, a Kamaraerdő-Péterhegy és a Budaörsi-dombság által körülhatárolt területen, egy csendes, nyugodt völgyben. Enyhe déli lejtőn elterülő ingatlanok egyedi, különleges fekvéssel rendelkeznek, melynek része nem csak a hangulatos domborzat, fákkal és növényekkel, hanem egy nemsokára parkosított, rendezett környezettel rendelkező tó is. Ha Ön egy könnyen megközelíthető, de mégis természethez közeli és nem sűrű városi környezetben lévő helyen képzeli el otthonát, ahol egy helyen nyújtják a kikapcsolódás és az aktív élet számtalan formáját, akkor a XI. kerületben épülő Újbuda Tóvárost Önnek -és családjának- találták ki.

Rozmaringház

Rozmaringház

A beruházók magánszemélyek mely a biztonság és a hitelesség garanciája. Napjainkban, amikor az eltűnő projektcégek jellemzik a piacot, mi személyünkkel és ezen keresztül teljes vagyonunkkal garanciát vállalunk és biztonságot nyújtunk vevőinknek. Az ingatlan fejlesztője az Apogeum Kft. mely mögött szintén hazai magánszemélyek állnak. Mind a beruházók, mind a fejlesztő elkötelezettek a kiváló minőség és a fenntartható fejlődés mellett ezért olyan ingatlanfejlesztéseket valósítanak meg, melyek ezeket a követelményeket tökéletesen kielégítik. Fontos , hogy olyan épületek szülessenek munkásságuk folyamán amelyben ők maguk is szívesen élnének. Összes partnerüket a fenti irányelveknek megfelelően választják ki.

Sasad ligeti lakópark

Sasad ligeti lakópark

A Sasad ligeti lakás szobafala és néhány nyílászáró már rögtön az első téli hónapban penészes lett, több homlokzati nyílászárón átfúj a szél. A padlója, és néhány fal kellemetlenül hideg volt és még mindig az, a javítások után is. A legfrissebb vizsgálat feltárta a Sasad ligeti lakás nagy problémáját, hogy három homlokzaton a hőszigetelés nem működik.

Tuti menü